Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 martie 2016, 10:30 views 8284
„Pedagogul anului” din raionul Ştefan Vodă (Foto)
02 martie 2016, 10:30 views 8284

„Pedagogul anului” din raionul Ştefan Vodă (Foto)

În oraşul Ştefan Vodă s-a desfăşurat faza a doua a concursului raional „Pedagogul anului", la care au participat 21 de candidați .

Pretendenţii la onorificul titlu au concurat la trei probe: ora publică, autoevaluarea lecției şi tema pentru acasă „În numele viitorului".

Potrivit site-ului Consiliului Raional Ştefan Vodă, majoritatea concurenților s-au prezentat foarte bine. În urma evaluării acestora, pentru participare la concursul național au fost selectate două învingătoare: Ludmila Malache, învăţătoare cu grad didactic unu la clasele primare de la Gimnaziul Viișoara, şi Nela Juvala, profesoară de chimie cu grad didactic întâi la Gimnaziul „Alexandru cel Bun" din satul Slobozia.

Consiliul Raional Ștefan Vodă a alocat 15 mii de lei pentru premierea învingătorilor și a celorlalţi participanți la concurs. Conform tradiţiei, înmânarea premiilor se va face în cadrul sărbătorii consacrate Zilei Pedagogului.

Sursa: gazetadesud.md

Cuvinte cheie:

profesor , concurs , învăţămînt

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
263 locuitori

Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.