Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 august 2018, 12:00 views 10671
Frontiera: ce puncte de trecere să eviți și pe unde să circuli
04 august 2018, 12:00 views 10671

Frontiera: ce puncte de trecere să eviți și pe unde să circuli

Se circulă cu dificultate și prin punctele de trecere Criva-Mamaliga și Mirnoe-Tabaki. Au fost luate un șir de măsuri pentru degajarea circulației.

Pe direcția ieșire din țară este formată o coloana de 120 mijloace de transport. Reprezentanții instituțiilor de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă pentru fluidizarea traficului.

Punctul de trecere de află în construcție, fapt ce nu permite procesarea unui număr mare de călători.

Circulație îngreunată și prin punctul de trecere Tudora-Starokazacie. Traseul între punctele de trecere a frontierei este blocat cu mijloace de transport, ceea ce condiționează formarea rândurilor si pe partea moldovenească.

Poliția de Frontieră roagă călătorii să prezinte înțelegere și răbdare la situația creată, iar înainte de a porni la drum spre frontieră aplicați TRAFIC ONLINE de pe pagina web a Poliției de Frontieră, pentru a alege un PTF mai puțin aglomerat.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

vama , frontiera , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1848
Populația:
1335 locuitori

Gaşpar este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gaşpar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1335 de oameni. Satul Gaşpar este menţionat documentar în anul 1848 cu numele de Fîntîna Nouă, iar din 1930 apare sub numele de Gaşpar.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.