Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 septembrie 2016, 15:45 Sărbători, festivaluri, expoziţii, prezentări views 18354
Profesorii unui liceu din Moldova poartă uniforme (Foto)
06 septembrie 2016, 15:45 Sărbători, festivaluri, expoziţii, prezentări views 18354

Profesorii unui liceu din Moldova poartă uniforme (Foto)

Pentru a fi un exemplu pentru elevi, profesorii de la Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din satul Slobozia Mare, raionul Cahul, și-au făcut o uniformă. Aceștia au purtat-o și la careul de inaugurare de pe 1 septembrie.

Inițiativa aparține directoarei instituției, Maria Chiciuc, care a povestit că ideea i-a venit încă de la sfîrșitul anului precedent de studii, iar timp de o vară aceasta a trecut prin mai multe etape de dezbateri.

„Ideea a fost acceptată de colegi și mai mult, susținută de întregul colectiv de profesori. Eleganța și disciplina au fost mereu simboluri ale apartenenței față de unitatea de învățămînt, dar și un exemplu pentru elevi. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru înțelepciune, colaborare, devotament, curaj, pentru ziua de ieri, de azi și de mîine. De asemenea, vreau să le doresc tuturor un an școlar bun, binecuvîntat cu liniște, pace și multă sănătate pentru cei ce seamănă lumină, pe un drum în care pornim cu încrederea că vom reuși", a menționat Maria Chiciuc.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

profesor , liceu , uniforma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.