Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 decembrie 2020, 15:00 Bucate din carne de vită views 11100
Luna nouă. Cum să te pregăteşti pentru un nou început
19 decembrie 2020, 15:00 Bucate din carne de vită views 11100

Luna nouă. Cum să te pregăteşti pentru un nou început

Ce inseamna Luna Noua?

Luna Noua reprezinta sfarsitul unui ciclu si inceputul unui nou ciclu de 28 de zile. Soarele in conjunctie cu Luna aduce o explozie energetica si multa initiativa. Acesta este un timp excelent pentru a intoarce pagina si a incepe un nou capitol al vietii tale. De asemenea, poti pune la indoiala obiceiurile, comportamentele si convingerile vechi in timp ce cauti metode noi si inventive de a face progrese.

Iata care sînt cele 4 lucruri pe care le poti face pentru a te pregati pentru Luna Noua si schimbarea energetica care vine la pachet cu aceasta.

1. Incepe sa meditezi

Meditatia este cea mai buna modalitate de a iti pregati atat corpul, cat si mintea pentru aceasta schimbare. Invata sa meditezi mai des, chiar de doua ori pe zi. Pana si 5 minute de meditatie pot face minuni pentru tine. Transforma energia rea intr-una buna si pozitiva.

2. Asculta-ti intuitia

Intotdeauna asculta-ti inima. Mergi pe cararea pe care inima ta iti arata sa o urmezi si nu vei ajunge niciodata pe alei intunecate. Ai incredere in tine, esti mai puternica decat crezi.

3. Fii mai deschisa la schimbare

Nu sta linistita in rutina ta. Vorbeste cu mai multi oameni, fa ceea ce iti place si accepta schimbarea. Incearca sa iti depasesti linia confortului si vei vedea cate lucruri frumoase se vor intampla. Nu te speria, relaxeaza-te... schimbarea aduce doar bine.

4. Concentreaza-te pe sanatatea ta

Nu iti neglija sanatatea. Incearca sa iti amintesti acest citat "Sanatatea este o stare de armonie completa a corpului, mintii si spiritului.". Asa ca mananca mai sanatos si ai grija de sufletul tau.

Fii mai optimista, dormi suficient si trezeste-te mai devreme. Consuma legume sanatoasa si bea multe lichide.

Sursa: realitatea.net

Cuvinte cheie:

luna , dorință

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1485
Populația:
8644 locuitori

Băcioi este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica, Băcioi, Străisteni și Brăila. Localitatea se află la distanța de 11 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8644 de oameni. Satul Băcioi a fost menționat documentar în anul 1485.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.