Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 august 2014, 16:51 views 9307
42 de licee din capitală vor avea zone de acces gratuit la internet
Foto: 15minute.md
22 august 2014, 16:51 views 9307

42 de licee din capitală vor avea zone de acces gratuit la internet

Un număr de 42 de licee din Chişinău vor beneficia de la 1 septembrie de Wi-Fi gratuit din partea Moldtelecom, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului, accesul la internet va fi posibil de pe orice dispozitiv, în special în timpul recreaţiilor, atît în incinta instituţiei, cît şi pe teritoriul adiacent.

„Moldtelecom tinde să fie mereu în pas cu cerinţele timpului. Pentru noi este important să fim alături de tineri în tendinţa lor spre cunoaştere, sprijinul nostru constînd în a le oferi posibilitatea de a explora nestingherit Internetul nu doar acasă, dar şi la şcoală sau în timpul liber", a menţionat Rodica Sochircă, reprezentant Direcţia Marketing Moldtelecom.

De asemenea, compania îşi propune să extindă zona de Wi-Fi Gratuit şi în şcolile din alte localităţi ale ţării, astfel oferind şanse egale pentru acces la Internet tuturor elevilor.

Echipamentul necesar a fost oferit gratuit de către Moldtelecom. Acest proiect a fost realizat în cadrul strategiei de implicare socială a companiei de telecomunicaţii în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

internet , liceu , Chisinau , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.