Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 august 2014, 14:58 views 13592
Pe străzile Chişinăului va circula un troleibuz Turistic
Foto: trm.md
26 august 2014, 14:58 views 13592

Pe străzile Chişinăului va circula un troleibuz Turistic

Agenţia Turismului anunţă despre implementarea, în premieră, în municipiul Chişinău, a Troleibuzului Turistic. Ruta conţine organizarea turului panoramic al capitalei şi are drept scop promovarea obiectivelor turistice din Chişinău. Proiectul se va desfăşura după exemplul „sightseeing tour"- urilor organizate în capitalele europene.

Evenimentul este dedicat marcării celor 55 de ani ai turismului moldovenesc și este organizat de către Agenția Turismului a Republicii Moldova și Primăria municipiului Chișinău, cu suportul proiectului USAID CEED II.

Lansarea Troleibuzului turistic va avea loc la 27 august, ora 10:00, în Scuarul Europei și face parte din Planul de acțiuni consacrate sărbătorilor naționale Ziua Independenței și Limba Noastră cea Română, aprobat de Guvern.

La 27 august excursiile vor fie organizate gratuit, iar ulterior – contra plată, în fiecare sâmbătă și duminică, până la Ziua Națională a Vinului.

Pe data de 27 august 2014 pe ruta respectivă vor fi organizate trei excursii.

Punctul de pornire și stația terminus va fi stația de troleibuz de lângă Scuarul Europei, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei Turismului.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

transport , turism , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1076 locuitori

Coşcodeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobletici, Coșcodeni și Flămînzeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Coșcodeni a fost menționat pentru prima data în anul 1508 cu numele Flămînzeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.