Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 septembrie 2014, 15:46 views 14361
Tîrgul de carte s-a deschis la Moldexpo
Foto: timpul.md
19 septembrie 2014, 15:46 views 14361

Tîrgul de carte s-a deschis la Moldexpo

Cea mai scumpă carte este una de business şi costă 9500 de lei. La mare căutare au fost cărţile pentru copii şi cele care s-au vîndut cu reducere.

La tîrg sunt prezentate cărţile a peste 30 de edituri. Cea mai scumpă este o enciclopedie de business, care costă 9500 de lei. Lucrarea a fost tipărită în doar 50 de exemplare şi include cele mai celebre companii din lume. Al doilea an la rînd, Muzeul de Istorie şi Arhiologie expune cărţile din care au învăţat elevii în secolul 19. O atracţie deosebită sunt cărţile care restabilesc arborele genealogic. Cei pasionaţi de tehnologiile avansate caută gadget-urile, care înlocuiesc o bibliotecă întreagă.

3000 de cărţi pot încăpea în cîteva apartamente dacă ar fi să le pui pe rafturi, dar aici ele în cap în una singură.

Multe cărţi aduse la tîrg s-au vîndut cu reduceri de pînă la 30 la sută, un bun prilej pentru unii să-şi îmbogăţească biblioteca. De un succes aparte se bucură în continuare cărţile pentru copii.

Tîrgul de carte se va încheia duminică.

Sursa: www.prime.md

Cuvinte cheie:

tirg , carte , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
157 locuitori

Feteasca este un sat din cadrul comunei Leuşeni, raionul Hînceşti. Localitatea Feteasca se află la distanța de 51 km de orașul Hîncești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 157 de oameni. Satul Feteasca a fost înființat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.