Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 octombrie 2014, 11:27 views 13570
Grav accident în centrul capitalei
Foto: jurnaltv.md
17 octombrie 2014, 11:27 views 13570

Grav accident în centrul capitalei

Alte patru persoane, printre care şi un copil de 7 ani au ajuns la spital, după ce maşina Renault în care se aflau a fost izbită violent de un automobil Skoda. Impactul a fost atît de puternic încît Renault-ul s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Tighina şi Mateevici, din capitală. chiar lîngă o staţie de pompieri. Ei au fost cei care au intervenit primii. Au scos victimele din automobil şi le-au acordat primul ajutor medical. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din capitală. Din fericire, viaţa lor nu este în pericol. Potrivit poliţiei, vinovat de producerea impactului se face şoferul maşinii Skoda, care nu a cedat trecerea în intersecţie. Conducătorul auto, în vîrstă de 62 de ani, riscă să se aleagă cu dosar penal. 

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

automobil , Chisinau , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.