Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 octombrie 2014, 10:38 views 11133
Perchezițiii la domiciliul primarului de Chișinău
Foto: adevarul.ro
31 octombrie 2014, 10:38 views 11133

Perchezițiii la domiciliul primarului de Chișinău

Domiciliul primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, din strada Calea Ieșilor nr. 55/2 este supus în acest moment perchezițiilor de către angajații Ministerului Afacerilor Interne.

Informaţia a fost confirmată de Dorin Chirtoacă, dar primarul nu a spus care ar fi cauza percheziţiilor.

"Este o cauză penală, iniţiată pe baza unei evaziuni fiscale. Aceasta a fost iniţiată cum o lună de zile de către secţia de investigare a fraudelor economice. Nu s-a depistat nimic suspect. A fost doar o acţiune procesual-penală. Numele lui Dorin Chirtoacă nu este implicat în dosar. Percheziţiile au fost făcute la câteva firme specializate în domeniul reclamei localizate în municipiul Chişinău, au fost depistate nereguli în încheierea unor contracte cu agenţii economici. Au fost efectuate percheziţii şi la persoanele implicate în aceste firme", a explicat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Poliţie Municipală, Andrian Jovmir.

Știrea se actualizează.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

politia , primaria , Dorin Chirtoaca

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
4442 locuitori

Tocuz este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tocuz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4442 de oameni. Satul Tocuz a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.