Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 aprilie 2015, 16:35 views 8510
Dorin Chirtoacă a prezentat astăzi raportul de activitate
27 aprilie 2015, 16:35 views 8510

Dorin Chirtoacă a prezentat astăzi raportul de activitate

Primarul general al municipiul Chișinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat astăzi raportul de activitate, cu ocazia împlinirii a opt ani de la preluarea mandatului. Edilul s-a referit la principalele realizări obținute în ultimii ani și la prioritățile autorităților capitalei pentru perioada următoare, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, în ultimul an municipalitatea a reușit în particular crearea a circa 30 de mii de locuri de muncă, a continuat asamblarea troleibuzelor și acordarea compensațiilor la căldură, au fost modernizate mai multe străzi, construită strada pietonală, instalate terenuri de joacă pentru copii și s-au făcut investiții în suburbii. "Chișinăul a intrat pe calea dezvoltării stabile și durabile", a opinat Chirtoacă.

Printre prioritățile autorităților pentru perioada următoare enunțate de primar se numără repararea drumurilor, crearea noilor locuri de muncă, asigurarea accesului la servicii medicale și educație de calitate, procurarea de noi unități de transport public, continuarea amenajării spațiilor de odihnă, reabilitarea centrului istoric al orașului.

Dorin Chirtoacă a fost ales primar al municipiului Chişinău, pentru al doilea mandat consecutiv, în luna iunie 2011.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Dorin Chirtoaca , primaria , Chisinau

Comentarii

 (2)
  • #2 t1552k Răspunde Citează selecţia
    Самым большим достижением этого сосунка является загаженный до предела город и полный бардак в городском хозяйстве... 
  • #1 Alexander Răspunde Citează selecţia
    слабачёк!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1986
Populația:
334 locuitori

Prioziornoe este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 103 km de Chișinău. Populaţia satului Prioziornoe alcătuia 334 de oameni în anul 2000. Satul Prioziornoe a fost înființat în anul 1986.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.