Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 mai 2015, 12:15 views 8564
Um mic tîrg a avut loc în preajma Casei Naționalităților din Chișinău (Foto)
Foto: facebook.com
27 mai 2015, 12:15 views 8564

Um mic tîrg a avut loc în preajma Casei Naționalităților din Chișinău (Foto)

Recent, în preajma Casei Naționalităților, a avut loc micul tîrg unde puteai procura lucruri interesante și neobișnuite. Aici puteai găsi obiecte din lut și ceară, diverse accesorii și bijuterii handmade. Evenimentul a fost acompaniat de masterclass-uri, expoziții, discuții pe teme ecologice, prezentări de proiecte sociale și cinema în aer liber. Masterclass-urie se bazau mult pe jocuri destinate copiilor, trucuri cu mingea și – pentru iubitoare de exclusiv – confecționarea gentuțelor handmade.

Întreg evenimentul a decurs într-o atmosferă caldă și plăcută, decorat fiind de talentați interpreți, ce cîntau live pentru vizitatori.

Cuvinte cheie:

tirg , Chisinau , evenimente , expoziție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
224 locuitori

Morovaia este un sat din cadrul comunei Trebujeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 224 de oameni. Satul Morovaia fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.