Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 iulie 2015, 16:57 views 5882
Trafic rutier suspendat pe bd. Constantin Negruzzi
Foto: vk.com
07 iulie 2015, 16:57 views 5882

Trafic rutier suspendat pe bd. Constantin Negruzzi

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 7 – 15 iulie 2015, pe timp de noapte, în intervalul orelor 21.00 – 4.30, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi, intersecţie cu bd. Dimitrie Cantemir, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de canalizare.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Ruta nr. 1 se anulează pe perioada efectuării lucrărilor.

Ruta nr. 5 – traseul rutei se scurtează până la Gară.

Ruta nr. 4 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; Retur – de pe bd. Ştefan cel mare şi Sfânt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 8 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. calea Ieşilor cu întoarcere la restaurantul Butoiaş; Retur – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.