Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 iunie 2018, 16:45 views 11371
O porțiune a str. București va fi închisă mai mult de o săptămînă!
05 iunie 2018, 16:45 views 11371

O porțiune a str. București va fi închisă mai mult de o săptămînă!

De mîine, 6 iunie, pînă pe 15 iunie, va fi sistat traficul rutier pe strada București din capitală, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Motivul închiderii străzii este legat de efectuarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid, mai exact - a canalizării.

Astfel, potrivit autorităților municipale, transportul public va fi reorganizat în modul următor:

Troleibuze:

Ruta nr. 3 se anulează;Ruta nr. 2 se scurtează de la str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;Rutele nr. 10, 24 se scurtează pînă la strada 31 August 1989.

Microbuze:

Rutele nr. 101,125,154 și 185 se stabilesc după cum urmează: tur – de pe str. București pe str. Vl. Pârcălab, str. Al. Șciusev, str. Nicolae Iorga, str. București și în continuare pe traseele stabilite, retur – de pe str. București pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Vl. Pârcălab, str. București și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

strada , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4515 locuitori

Fîrlădeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Fîrlădeni și Fîrlădenii Noi. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 4515 oameni. Satul Fîrlădeni a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.