Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 iunie 2018, 17:01 views 14428
Incendiu la cinematograful Gaudeamus? (Video)
15 iunie 2018, 17:01 views 14428

Incendiu la cinematograful Gaudeamus? (Video)

Cinematografului Gaudeamus, în fum. Locatarii din preajmă s-au alertat astăzi, 15 iunie, când au observat că de după gardul construcției a început să iasă fum. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Solicitat de TV8, șefa serviciului de presă de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu ne-a spus că pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 11.30. Flăcările au cuprins niște gunoaie din zonă. Nu se știe deocamdată de la ce s-a aprins acesta sau dacă a fost intenționat dat foc.

Amintim că demolarea Cinematografului Gaudeamus s-a lăsat cu scandal. Acum câteva zile, primăria a sistat lucrările de demolare a clădirii tot în baza unei dispoziții a viceprimarului Nistor Grozavu, care a fost luată ca urmare a acțiunilor de protest organizate de un grup de cetățeni, nemulțumiți de demolarea clădirii. În locul fostului cinematograf ar urma să fie ridicate două blocuri locativ cu 10 etaje de către o companie din satul Gordinești, Rezina.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

incendiu , Cinematografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
253 locuitori

Tăura Nouă este un sat din cadrul comunei Tăura Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 253 de oameni. Satul Tăura Nouă a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.