Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 septembrie 2018, 12:00 views 9153
Termoelectrica organizează o tombolă de Hramul orașului Chișinău
13 septembrie 2018, 12:00 views 9153

Termoelectrica organizează o tombolă de Hramul orașului Chișinău

SA „Termoelectrica" organizează, de Hramul Chișinăului, o tombolă în cadrul căreia va oferi trei abonamente pentru încălzirea locuinței. La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău, conectați la sistemul centralizat de termoficare. Cîștigătorii vor fi aleși pe 14 octombrie, la cortul întreprinderii SA „Termoelectrica", care va fi amplasat în centrul capitalei.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, pentru a fi eligibili de a participa la tombolă, chișinăuienii trebuie să demonstreze că nu au datorii față de furnizor și să prezinte factura pentru ultima lună de facturare pentru energia termică și apa caldă menajeră. Participanții la tombolă vor trebui să declare pe proprie răspundere că dețin în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul și să aibă asupra lor buletinul de identitate.

„Prin această activitate ne-am propus să fim mai aproape de oameni, dăruind căldură la propriu. În anul precedent am observat un interes deosebit de participare din partea oamenilor și am decis că este de datoria noastră să facem din această activitate o tradiție frumoasă și plăcută atât pentru noi în calitate de producător și furnizor de energie, cât și pentru locuitorii acestui oraș frumos", a spus directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 15.50, la standul Termoelectrica. Cîștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, în mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, la ora 16.00, la standul SA „Termoelectrica". Prezența participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată cîștigătoare nu este prezentă, se va extrage un alt bilet.

Cîștigătorii vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut. Cîștigătorul Premiului I, timp de trei luni (octombrie, noiembrie, decembrie), nu va plăti pentru serviciile de încălzire a locuinței și a apei calde. Titularii Premiului II și III, se vor bucura de aceleași gratuități pe parcursul a două luni (noiembrie, decembrie) și, respectiv, o lună (decembrie).

Tombola organizată de SA „Termoelectrica" este la a II-a ediție.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

loterie , Chisinau , Termoelectrica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1193 locuitori

Dzerjinscoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Dzerjinscoe este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Dubăsari și la 43 km de Chișinău. Populaţia satului Dzerjinscoe alcătuia 1193 oameni în anul 2011. Satul Dzerjinscoe a fost menționat documentar în anul 1793 cu denumirea Carantin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.