Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 octombrie 2018, 11:15 views 7447
Familiile victimelor exploziei din Chișinău vor primi cîte 50 de mii de lei
11 octombrie 2018, 11:15 views 7447

Familiile victimelor exploziei din Chișinău vor primi cîte 50 de mii de lei

Guvernul a alocat 100 de mii de lei pentru a sprijini familiile cu victime în urma exploziei care a avut loc duminică, în sectorul Rîșcani al municipiului Chișinău. Decizia a fost aprobată astăzi, 10 octombrie, de Cabinetul de miniștri.

Mijloacele financiare sînt alocate din fondul de intervenție al Guvernului și vor fi distribuite către două familii în care au fost decedați, fiecare familie beneficiind de un sprijin în valoare de 50 mii de lei.

Explozia s-a produs în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma deflagrației, 4 persoane au decedat, iar alte 2 persoane rămîn internate în spital.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

familie , Rîșcani , bani , explozie , victime

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.