Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2018, 12:18 views 6747
Trafic rutier suspendat pe două străzi importante din centrul capitalei
18 octombrie 2018, 12:18 views 6747

Trafic rutier suspendat pe două străzi importante din centrul capitalei

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 19 – 26 octombrie, va fi sistată circulaţia transportului pe strada Serghei Lazo, tronsonul cuprins între străzile Bucureşti – A. Corobceanu, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor edilitare.

De asemenea, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Al. Bernardazzi – Al. Şciusev, la fel în legătură cu executare lucrărilor de pozare a reţelelor de apă şi canalizare.

În context, în perioada 19 – 26 octombrie 2018, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 129 – de pe strada Serghei Lazo pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 188 – de pe strada Mihai Viteazul pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

În acelaşi timp, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie 2018, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de autobuz nr. 9 – de pe str. Tighina pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 125 şi nr. 191 – de pe str. Bucureşti pe strada Ismail, strada Al. Bernardazzi, strada Tighina, strada Alexe Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 178 şi nr. 192 – de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 190 – de pe strada Tighina pe strada Bucureşti, strada Ismail, strada Al. Bernardazzi, strada Tighina, strada Alexe Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , traficul rutier

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1316 locuitori

Pînzăreni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pînzărenii Noi și Pînzăreni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1316 oameni. Satul Pînzăreni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.