Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 octombrie 2018, 14:15 views 9206
Restricții de circulație pe trei străzi din capitală
29 octombrie 2018, 14:15 views 9206

Restricții de circulație pe trei străzi din capitală

Circulația transportului pe strada 31 august 1989 din capitală, la intersecția cu strada Armenească, va fi sistată în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie. Primăria municipiului Chișinău informează că traficul este închis în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a unor străzi din zona centrală a capitalei.

În perioada 29 octombrie – 30 noiembrie, va fi sistată circulația transportului pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Maria Cebotari și Nicolae Iorga, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare.

În perioada 29 octombrie – 4 noiembrie, va fi sistat traficul rutier pe strada Băcioii Noi, tronsonul dintre bulevardul Dacia și Șoseaua Muncești. Restricția de circulație este dictată de executarea lucrărilor de reparație a carosabilului și de amenajare a trotuarelor din str. Băcioii Noi.

Traficul rutier va fi suspendat și pe strada Gr. Ureche, tronsonul cuprins între străzile Cahul, Alexandru Vlahuță și Alexandru Hâjdeu, începând cu data de 29 octombrie și până pe 13 noiembrie. Restricționările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de pozare a gazoductului pe strada Grigore Ureche.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară. Microbuzele care circulă pe aceste străzi își vor schimba temporar traseul.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , circulatie rutiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1596
Populația:
3110 locuitori

Zăicani este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Zăicani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 16 km de orașul Rășcani și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3110 oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1596.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.