Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 noiembrie 2018, 15:11 views 9418
Mobilier nou pentru mai multe grădiniţe din capitală
01 noiembrie 2018, 15:11 views 9418

Mobilier nou pentru mai multe grădiniţe din capitală

După ce sute de părinţi l-au informat despre starea mobilierului din grădiniţele unde-şi duc copiii, primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, ia atitudine şi promite ca această problemă să fie soluţionată.

Mai mult, potrivit lui Codreanu, din economiile făcute pe parcursul anului, s-adecis alocarea a 4,3 milioane MDL adițional pentru luna noiembrie, pentru a procura paturi, mese, scaune și dulapuri noi în grădinițe. Astfel, 91 de grădinițe vor fi echipate cu mobilier nou pînă la sfîrșitul anului.

"Chiar dacă acum mă simt un pompier care tot încearcă să stingă focuri și focare în municipiu, grădinițele rămîn prioritatea mea. Vreau să Vă spun că și platforma egradinita, și report abuz, și bugetul de 4 ori mai mare alocat pentru reparația grădinițelor în acest an, și reîntoarcerea grădinițelor în proprietatea municipiului, și restabilirea iluminatul stradal la peste 100 grădinițe din oraș, și transparența bugetară, și problema produselor sanitare, și lupta cu corupția, nu erau posibile fără implicarea părinților", a scris primarul interimar pe o reţea de socializare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

grădiniţa , mobilă , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
3615 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ialoveni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Horești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.