Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 ianuarie 2019, 15:55 views 14852
Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori
11 ianuarie 2019, 15:55 views 14852

Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori

În ciuda delicateții înșelătoare și a frumuseții ca în poveste, ninsoarea de afară complică enorm de mult deplasarea chişinăuienilor, lucru de care nu au ezitat să beneficieze serviciile de taxi.

„Bloknot Moldova" a testat mai multe servicii de taxi în Chișinău. Astfel, s-a dovedit că este aproape imposibil să comanzi un taxi la telefon – aproape în toate serviciile este un deficit de mașini sau toate sînt ocupate. Nici serviciul ITaxi nu a reușit să ofere o mașină pentru călătorie.

Cît despre faimosul serviciu Yandex.Taxi, acesta a oferit o surpriză neplăcută, majorînd serios tarifele pentru serviciile de transport din oraș. De exemplu, prețul unei călătorii de la Botanica pînă la Buiucani a constituit 162 de lei. Și asta în regim „econom"! Din păcate, vremea proastă practic de fiecare dată se transformă într-un colaps de transport.

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tarife , taxi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.