Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 iunie 2019, 14:30 views 15030
În parcurile Chișinăului vor apărea toalete publice
02 iunie 2019, 14:30 views 15030

În parcurile Chișinăului vor apărea toalete publice

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că în parcurile Capitalei se vor construi opt toalete publice noi. Codreanu a spus că primele trei dintre acestea vor fi gata în luna iulie.

„Starea insalubră, mizeria și mirosului îngrozitor din veceurile publice impun oamenii să le evite atunci cînd se plimbă prin parcuri. Această stare de lucruri nu va mai dura însă mult", a promis primarul în postarea făcută publică pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că un contract în privința construcției celor 8 toalete publice noi a fost deja semnat, iar noile WC-uri urmează să fie instalate în următoarele parcuri:

Parcul "La izvor" – 2

Parcul "Rîșcani"- 2

Parcul "Valea Morilor" – 2

Parcul "Valea "Trandafirilor" – 1

Parcul "Alunelul" – 1

Primarul a promis că primele trei WC-uri vor fi gata în luna iulie, iar pe parcursul anului vor fi instalate toate cele 8 planificate.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
125 locuitori

Buschi este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Buschi alcătuia 125 de oameni în anul 2004. Satul Buschi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.