Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 iunie 2019, 17:35 views 13595
Pe timp de vară, vor circula mai puţine troleibuze şi autobuze
03 iunie 2019, 17:35 views 13595

Pe timp de vară, vor circula mai puţine troleibuze şi autobuze

Numărul troleibuzelor şi autobuzelor care vor circula pe străzile capitalei pe timp de vară va fi micşorat. Asta din cauza că scade şi fluxul de pasageri. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei săptămînale a Primăriei.

"288 de troleibuze vor asigura transportarea călătorilor în municipiul Chişinău. Comparativ cu anul precedent numărul troleibuzelor emise este mai mare datorită extinderei reţelei de acoperire cu transport electric", a spus DORIN CIORNÎI, şeful Regiei Transport Electric.

Potrivit şefului Regiei Transport Electric, anul trecut, în aceeaşi perioadă, erau puse în circulaţie 265 de troleibuze. Va fi redus şi numărul de autobuze.

Şeful Întreprinderii municipale "Parcul Urban de Autobuze", Vitalie Copaci, a anunţat că în această perioadă fluxul de pasageri scade cu pînă la 25 la sută. În context, vor fi puse în circulaţie 103 unităţi, din cele 127, cu 13 mai multe decît anul trecut.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

vara , Chisinau , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
956 locuitori

Palanca este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor. Satul Palanca se află la o distanţă de 24 km de oraşul Călăraşi şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 956 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Palanca datează din anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.