Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 august 2012, 10:25 views 8957
24 august 2012, 10:25 views 8957

Ultimatumul transportatorilor: 5 lei pentru o călătorie

Transportatorii din capitală cer primăriei ca de la 1 septembrie, tariful la cursele de maxi-taxi să crească pînă la 5 lei. Astăzi, liderii transportatorilor privaţi din municipiu au transmis o scrisoare oficială către Primărie, informează prime.tv. În cazul în care revendicarea lor nu va fi satisfăcută, transportatorii ameninţă că nu vor mai ieşi pe rute. 

De cealaltă parte, viceprimarul Nistor Grozavu a anunţat că solicitarea lor seamănă mai mult cu un şantaj. Asta pentru că pînă la 1 septembrie este aproape imposibil de a reuni Conisliul Municipal, singura autoritate împuternicită să decidă mărimea tarifului la transportul de pasageri.

Cuvinte cheie:

Moldova , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1457
Populația:
525 locuitori

Pîrliţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîrliţa și Vanţina. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 525 de oameni. Satul Pîrlița a fost menționat documentar în anul 1457.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.