Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 iulie 2019, 15:00 views 3314
Doi soți din Chişinău au ajuns să devină părinți pentru a 11-ea oară (Video)
29 iulie 2019, 15:00 views 3314

Doi soți din Chişinău au ajuns să devină părinți pentru a 11-ea oară (Video)

Mai mulți copii, mai multe bucurii. Doi soți din Capitală au ajuns să devină părinți pentru a 11-ea oară. La numai 40 de ani, cuplul se poate mîndri cu o familie numeroasă, toți copiii fiind concepuți și născuți pe cale naturală.

Joi, familia a devenit mai mare. Femeia a adus pe lume încă o fetiță. Iar ieri, proaspăta mamă și bebelușul său au fost externați. Soțul și copiii i-au întîlnit cu flori și multe emoții.

Cei mai entuziasmați de întîlnirea cu nou-născutul au fost frații și surorile. Aceștia spun că se bucură ori de cîte ori familia devine mai mare, pentru că au cu cine petrece timpul.

Oxana Basico este mamă a șapte băieți și patru fete, cea de-a patra fiind născută zilele trecute. Yuna, așa îi spune proaspătului membru al familiei, s-a născut perfect sănătoasă, de trei kilograme și 520 de grame. Femeia spune că pentru ea fiecare copil este o bucurie și că nu și-ar imagina viața fără ei.

"Eu sînt dintr-o familie cu 5 copii, dar nu m-am gîndit. Așa pur și simplu a dat Domnul și s-au primit copiii, n-am planificat, n-am știut că atîți or să fie."

Femeia spune că este greu să fii mamă a 11 copii, deoarece fiecare necesită multă grijă și atenție. Aceasta afirmă că nu s-ar descurca, dacă copiii nu ar ajuta-o cu treburile casei.

"Au responsabilități. Copiii mai mari au grijă de cei mici, mă ajută și în gopodărie, și în curățenie, în toate celea. Mă ajută."

Soțul Oxanei activează în domeniul construcției, pentru a putea întreține o familie atît de numeroasă. El, fiind copleșit de emoții, a refuzat să vorbească la cameră. Dar a spus că este nespus de fericit, că a devenit tată pentru a 11-ea oară.

Acasă, proaspătul membru al familiei a fost așteptat de către bunică. Aceasta se consideră cea mai bogată, deoarece are 23 de nepoți.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.