Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 august 2019, 10:30 views 3646
Botanica: Toate școlile din sector sînt pregătite pentru începutul anului școlar (Foto)
31 august 2019, 10:30 views 3646

Botanica: Toate școlile din sector sînt pregătite pentru începutul anului școlar (Foto)

Acest lucru a fost comunicat de către vicepretorul acestui sector Iuri Vitneanschi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Potrivit lui, o comisie specială a efectuat o verificare în 35 de instituții de învățămînt din sector. Toate liceele și gimnaziile din sector își vor deschide ușile luni, 2 septembrie. În mai multe instituții de învățămînt a fost efectuată reparația din contul mijloacelor alocate anterior de Consiliul Municipal.

În liceul „Mihai Grecu", gimnaziul nr.31, gimnaziul „Galata", școala-grădinița nr.90. gimnaziul nr.49, liceul „Bogdan Petriceicu-Hașdeu" a fost efectuată reparația capitală în bucătării. În liceul cu profil sportiv „Gloria" a fost modernizată nu numai bucătăria, ci și sala de informatică. Într-un șir de instituții de învățămînt au fost renovate sălile de sport, au fost schimbate geamurile, precum și efectuate alte tipuri de lucrări de reparație, a scris Vitneanschi.

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , scoala , Botanica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1213 locuitori

Ceadîr este un sat şi comună din raionul Leova. Ceadîr este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Leova și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1213 oameni. Satul Ceadîr a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.