Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 septembrie 2019, 16:00 views 3556
Îți vine să nu mai respiri. Partea a II-a
20 septembrie 2019, 16:00 views 3556

Îți vine să nu mai respiri. Partea a II-a

Tema duhorii care sufocă capitala Moldovei în ultimele două luni îi preocupă pe toți: o discută utilizatorii segmentului moldovenesc al rețelelor sociale, funcționarii de la primăria Chișinău, miniștrii din guvern, deputații din comisia parlamentară de profil, chișinăuienii simpli – la locurile de muncă, odihnă și acasă.

Furnizorul de apă a sonorizat două versiuni ale miasmei din capitală: 1) rezultatul activității agenților economici care nu au un sistem adecvat de curățare a apelor uzate și de aceea le deversează în sistemul de canalizare și în r.Bîc; 2) tehnologia imperfectă de păstrare a nămolului, care, sub influența căldurii, a început să se descompună. Dar prim-ministrul Maia Sandu este sigură că mai există și o a treia cauză – faptul că pe parcursul mai multor ani municipiul Chișinău nu are un primar general.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , stație de epurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
202 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea Frumu;ica se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 202 oameni. Satul Frumușica a fost atestat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.