Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 octombrie 2019, 12:00 views 4064
Vasile Chirtoca - al doilea pe lista candidaților la funcția de consilier municipal al PSRM
06 octombrie 2019, 12:00 views 4064

Vasile Chirtoca - al doilea pe lista candidaților la funcția de consilier municipal al PSRM

Al doilea de pe lista candidaților pentru funcția de consilier municipal din partea Partidului Socialiștilor din Moldova, după candidatul principal pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, este cunoscutul om de afaceri, președintele DAAC Hermes, Vasilie Chirtoca, care în consiliul municipal actual a fost consilier independent, după ce a părăsit fracțiunea PCRM.

Opinie: În Moldova partidele de stînga și liderii acestora sînt mai profesioniști și mai patrioți

Este de remarcat faptul că colegul său, un alt consilier municipal independent, Ghenadie Botnaru, de asemenea participă la noile alegeri în Consiliul Municipal Chișinău în echipa socialiștilor condusă de Ion Ceban și este pe locul 8 în listele Partidului Socialiștilor.

Trebuie menționat faptul că Vasile Chirtoca și-a prezentat recent raportul de activitate pentru perioada 2015-2019, care poate fi găsit pe adresa: http://chirtoca.md/md/otchet-o-deyatelnosti/

Sursa: chirtoca.md

Cuvinte cheie:

Vasilii Chirtoca , consilier , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
4189 locuitori

Crihana Veche este un sat şi comună din raionul Cahul. Crihana Veche este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4189 de oameni. Satul Crihana Veche a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.