Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 noiembrie 2019, 11:00 views 3586
Cît au costat toaletele din parcul
21 noiembrie 2019, 11:00 views 3586

Cît au costat toaletele din parcul "Valea Trandafirilor"

Două toalete, cu cabine pentru femei, bărbați și o cabină pentru persoane cu dizabilități, au fost deschise în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău.

Grupurile sanitare au lavoare, oglinzi și săpuniere și sînt conectate la rețeaua publică de apeduct și canalizare, notează Noi.md cu referire la jurnal.md.

De asemenea, potrivit șefului Secției amenajare și salubrizare la Direcția generală locativ-comunală și amenajare, Vasile Efros, cele două WC-uri au fost dotate în exterior cu camere de supraveghere, pentru a minimiza riscul de vandalizare.

Funcționarul de la Primărie a mai anunțat că, în decembrie, urmează să fie date în exploatare alte două veceuri, în parcul La Izvor. La fel, și Parcul „Rîșcani", sînt în proces de construcție și amenajare două toalete publice, iar anul viitor este preconizată deschiderea a trei WC-uri în Parcul Valea Morilor, spune Vasile Efros.

Pentru construcția unei toalete publice municipalitatea alocă în jur de 750 de mii de lei. Deocamdată accesul este liber în intervalul orelor 08.00 și 22.00, însă ulterior Consiliului municipal Chișinău va stabili o taxă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valea Trandafirilor , parc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.