Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 noiembrie 2019, 16:00 views 3665
Prima locație anunțată pentru alt sediu al Primăriei Chișinău
28 noiembrie 2019, 16:00 views 3665

Prima locație anunțată pentru alt sediu al Primăriei Chișinău

Angajații Primăriei Chișinău trebuie să plece din sediul central al instituției, pentru a fi pornită o reparație a clădirii istorice.

Actualmente, se poartă discuții cu mai mulți agenți economici care ar putea să ofere un sediu nou pentru Primărie, spune consilierul socialist Dinari Cojocaru, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

„Este o colaborare între Primărie și agenții economici. Poate să ne permită chiar și gratis", a declarat Cojocaru în cadrul emisiunii „Cutia Neagră" de la TV8.

Pe de altă parte, consilierul liberal Ion Cebanu spune că s-ar fi decis deja ca Primăria să fie mutată la „Tracom".

„Este un agent economic mare acolo. O să vedeți", a declarat Cebanu, refuzînd să deschidă parantezele și să spună concret despre ce înțelegeri ar fi vorba.

Dinari Cojocaru afirmă că nu cunoaște nimic despre „Tracom" și nu înțelege la ce face aluzie Ion Cebanu.

Consilierul liberal a mai spus că, anul trecut, în buget au fost planificate 20 de milioane de lei pentru reparația clădirii Primăriei, dar banii au fost direcționați ulterior în altă parte. Acum, nu se știe din ce bani ar putea fi reparată Primăria.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

primaria , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1008 locuitori

Ciobalaccia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flocoasa și Ciobalaccia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1008 oameni. Satul Ciobalaccia a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.