Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 decembrie 2019, 10:00 views 3014
Protest în PMAN! Microbuzele care azi își întrerup activitatea
11 decembrie 2019, 10:00 views 3014

Protest în PMAN! Microbuzele care azi își întrerup activitatea

Mai multe curse vor fi suspendate azi, 11 decembrie 2019 ca semn de protest, transmite Noi.md.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) se declară nemulțumită față de modul de examinare de către Ministerul Economiei și Infrastructurii a cererii transportatorilor de a ridica tariful pentru serviciile de transport.

La grevă vor participa în jur de 1.500 unități de transport, dintre care aproximativ 350 vor fi în PMAN, iar restul vor staționa în localitățile din țară și vor suspenda cursele.

Azi, 11.12.2019, în PMAN va avea loc greva transportatorilor începînd cu ora 12.00 (parcarea unităților de transport va începe la ora 10.00). Circulația în PMAN va fi sistată.

Amintim că, membrii asociației au cerut ministrului Economiei și Infrastructurii ca să adopte decizia privind majorarea tarifului pentru transportul regulat de pasageri în trafic național.

Lista suspendărilor o puteți vedea AICI.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

protest , microbuz , PMAN

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
63 locuitori

Novaia Jizni este un sat din cadrul comunei Ofatinți din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 95 km de Chișinău. Populaţia satului Novaia Jizni alcătuia 63 de oameni în anul 2012. Satul Novaia Jizni a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.