Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 mai 2020, 10:00 views 3527
Locuitorii unui bloc din sectorul Botanica cer să li se facă dreptate (Foto)
23 mai 2020, 10:00 views 3527

Locuitorii unui bloc din sectorul Botanica cer să li se facă dreptate (Foto)

Locuitorii blocului amplasat pe bulevardul Dacia 5, din sectorul Botanica al capitalei, cer să li se facă dreptate și să fie oprită dărîmarea anexei cu două etaje a care este alipită de clădirea cu 9 etaje în care trăiesc.

Aceștia au venit în fața consilierilor municipali în speranța că aleșii locali îi vor ajuta și vor opri ilegalitățile care se fac în zonă.

"Cerem aleșilor locali să se autosesizeze și să investigheze legalitatea construcției. Ei au îngrădit anexa cu două etaje care este alipită de blocul nostru, blocînd accesul nostru în curtea casei noastre și vor să facă nu știu cei. Ei vor să mergem la compromis, dar cum să acceptă așa ilegalități. Vă rugăm să ne ajutați", a spus în fața consilierilor o locătară a blocului.

Responsabilii din cadrul primăriei urmează să examineze problema creată și să verifice legalitatea lucrărilor care se fac în zonă.

Locătarii se tem că acolo urmează să apară încă un bloc de locuit care ar putea afecta siguranța clădirii lor.

Reprezentantul companiei nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta cazul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , casa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
893 locuitori

Ţepilova este un sat din cadrul comunei Ocolina, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 893 de oameni. Satul Țepilova a fost menționat documentar în anul 1589.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.