Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iulie 2020, 11:30 views 3357
Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, restricționată
18 iulie 2020, 11:30 views 3357

Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, restricționată

Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt este restricționată, potrivit informațiilor oferite de Primăria capitalei.

Astfel, la un șir de intersecții care traversează bulevardul central al capitalei a fost reinstalat indicatorul rutier 3.5.1 (circulație interzisă motocicletelor), iar pînă la sfîrșitul săptămînii curente, semnele rutiere vor fi amenajate la toate intersecțiile cu bd. Ștefan cel Mare și Sfînt.

Măsura a fost aplicată de Direcția generală transport public și că de comunicație, în baza unei prescripții a Serviciului Sistematizare a Circulației Rutiere a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, privind asigurarea securității la trafic. Argumentarea deciziei are drept temei demersurile din partea locatarilor de pe bulevardul nominalizat, pentru poluare fonică și a conducătorilor auto, care au menționat încălcarea de către motocicliști a regulilor circulației rutiere.

Indicatorul respectiv pe artera principală a capitalei a fost demontat în anul 2017, însă e de menționat că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt niciodată nu a fost permisă circulația motocicletelor.

Sursa: newsmaker.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , motocicletă , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.