Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 octombrie 2020, 11:15 views 1867
Alertele cu bombă de la Primărie și Ambasada Ucrainei au fost false
30 octombrie 2020, 11:15 views 1867

Alertele cu bombă de la Primărie și Ambasada Ucrainei au fost false

În urma verificărilor efectuate la Ambasada Ucrainei și Primăria capitalei, oamenii legii nu au găsit obiecte suspecte sau explozibile. Totodată, Poliția comunică despre inițierea a două cauze penale.

Angajații Poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica persoana care a comunicat Serviciului 112 despre minarea celor două edificii. Actualmente au loc acțiuni procesual penale în acest sens, scrie zugo.md.

Amintim că, în această dimineață, la ora 07:00, un bărbat a anunțat că la Primăria capitalei și Ambasada Ucrainei în Moldova ar fi plasate obiecte explozibile. Ca urmare, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate, zonele au fost încercuite, iar transportul – redirecționat.

Precizăm că, în ultima perioadă în capitală au avut loc mai multe alerte cu bombă, inclusiv la sediul mai multor misiuni diplomatice, la MAI, într-un magazin, dar și într-un bloc de locuit.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

primaria , Chisinau , bomba

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
4474 locuitori

Pîrliţa este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hristoforovca și Pîrliţa. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4474 de oameni. Satul Pîrlița a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.