Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 decembrie 2020, 14:45 views 2651
Cum arată brazii din fiecare sector (Foto)
02 decembrie 2020, 14:45 views 2651

Cum arată brazii din fiecare sector (Foto)

Feeria sărbătorilor de iarnă în acest an va putea fi resimțită nu doar în centrul capitalei, dar și în celelalte sectoare, unde a fost instalați brazi decorativi și aprinse luminițele de sărbătoare.

Pînă pe 25 decembrie în fiecare sector vor fi amenajate cu decorațiuni zone speciale, pentru ca fiecare să se poată bucura de sărbători, a anunțat primarul general, Ion Ceban.

Programul cultural-artistic dedicat sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, organizat de Primăria Chișinău este deosebit de ceilalți ani, deoarece pentru diminuarea riscurilor infectării cetățenilor cu coronavirus, majoritatea acțiunilor vor putea fi urmărite prin intermediul postului public de televiziune „Moldova 1” și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

Urmează a fi amenajate și alte zone din sectoarele capitalei.

În locațiile din oraș, zilnic între orele: 16:00-20:00, pe fundal sonor va fi redat un program cu tematica obiceiurilor și tradițiilor de iarnă „De ieși gazdă pînă-n prag”, cu participarea artiștilor și a colectivelor folclorice, prezentat online.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

brad , capitala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
476 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Frumuşica a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.