Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
Oraşul Sîngerei intră în carantină

Oraşul Sîngerei intră în carantină

Orașul Sîngerei întra în carantină, din 21 martie și până pe 1 aprilie.

Decizia a fost luată de Comisia situaţii excepţionale a Primăriei oraşului Sângerei, după confirmarea primului caz de COVID-19 în localitate, transmite IPN.

Pe perioada carantinei, este limitată deplasarea cetăţenilor şi, în special, a minorilor după orele 22.00 pe teritoriul oraşului. De, asemenea, Sectorul nr.1 de poliţie al IP Sângerei, în colaborare cu trupele de carabinieri, vor monitoriza şi asigura ordinea publică. Se vor institui două puncte de control la intrare-ieşire în oraşul Sângerei, în scopul verificării cetăţenilor. Accesul pe teritoriul oraşului este restricţionat, excepţie făcând doar persoanele care au necesitate strictă de a efectua cumpărături şi cele care solicită serviciile Agenţiei Servicii Publice. Agenţii economici vor asigura stocurile necesare de produse alimentare.

Potrivit portalului care prezintă date actualizate despre evoluția COVID-19 în Republica Moldova, în raionul Sângerei sunt trei cazuri confirmate de coronavirus de tip nou.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Sîngerei , carantina , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
182 locuitori

Calinovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Conform datelor din anul 1998, populaţia satului constituia 182 de oameni. Satul Calinovca a fost întemeiat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.