Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 aprilie 2018, 15:55 Muzica populară views 26890
Oraşul Cahul, eliberat de gunoi (Foto)
14 aprilie 2018, 15:55 Muzica populară views 26890

Oraşul Cahul, eliberat de gunoi (Foto)

Primarului orașului Cahul, Nicolae Dandiș, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a comunicat despre acțiunile de salubrizare din localitate cu implicarea angajaților Primăriei municipiului.

„Ieri, în Parcul din sectorul str.Dunării din mun.Cahul, în preajma Colegiului "Iulia Hasdeu", am desfășurat o acțiune de salubrizare în care au fost implicați alături de angajații Primăriei municipiului Cahul și ai Colegiului, reprezentanții la majoritatea serviciilor desconcentrate din teritoriu, inclusiv unii locatari din blocurile învecinate. Urmează și alte acțiuni de amenajare și salubrizare în acel sector", a precizat acesta.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Cahul , curăţenie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1776 locuitori

Găleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Găleşti și Găleştii Noi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1776 de oameni. Satul Gălești a fost menționat documentar în anul 1528 cu denumirea Tutoveni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.