Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 aprilie 2015, 11:35 Muzica jazz views 9894
Un parc din Căușeni se transformă în benzinărie (VIDEO)
Foto: protv.md
24 aprilie 2015, 11:35 Muzica jazz views 9894

Un parc din Căușeni se transformă în benzinărie (VIDEO)

O zona verde din orasul Causeni se transforma in statie PECO. Este vorba despre o bucata din parcul din oras. Lucrarile de constructie sunt in toi, iar oamenii care locuiesc in preajma s-au revoltat, spunand ca au fost mintiti.

Oamenii spun ca au fost mintiti de agentul economic care construieste benzinaria. Cand s-a deschis santierul ei ar fi intrebat ce se construieste si li s-a spus ca acolo va fi un parc de distractii pentru copii. Oamenii sustin ca in apropiere mai este o benzinarie si nu ar mai fi nevoie de a doua. La randul sau, primarul orasului, Grigore Repesciuc, a declarat pentru Pro TV ca in actele cadastrale portiunea respectiva nu figureaza ca parte a parcului, de aceea lucrarile au fost autorizate. Cat despre faptul ca oamenii vor ramane fara o parte din trotuar, el afirma ca va fi amenajata o cale de acces.

Sursa: protv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1808
Populația:
2567 locuitori

Etulia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Etulia Nouă, Etulia și loc.st.c.f. Etulia. Localitatea se află la distanța de 113 km de municipiul Comrat și la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2567 de oameni. Satul Etulia a fost menționat documentar în anul 1808.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.