Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 septembrie 2018, 14:15 Muzica rock views 9748
Programarea pentru primirea numerelor neutre cu șase luni înainte
27 septembrie 2018, 14:15 Muzica rock views 9748

Programarea pentru primirea numerelor neutre cu șase luni înainte

Pe drumurile nerecunoscutei RMN putem vedea deja mașini cu numere neutre. Potrivit informaţiilor Biroului de înmatriculare a transportului din capitală, în rîndul de așteptare sînt acum 4000 de automobilişti.

Numerele neutre pot fi perfectate la Tiraspol și Rîbnița. Timp de trei săptămîni au fost eliberate 202 de plăcuţe de înmatriculare.

În prezent, capacitatea de perfectare a biroului e de nu mai mult de douăzeci de mașini pe zi. Aceeași situație a fost înregistrată şi la Rîbniţa. Rîndul de așteptare pentru primirea numerelor neutre la Tiraspol este programat pînă în aprilie 2019. La Rîbniţa, înregistrarea se face deja pentru luna octombrie a acestui an.

Dar potrivit celor menționate de așa-numitul Minister al Afacerilor Interne al nerecunoscutei RMN, viteza înregistrării Biroul de înmatriculare a transportului va crește.

Sînt planificați pași concreţi în lunile următoare. Astfel, pentru a obține numere neutre și pașaportul tehnic, doritorii vor trebui să se înregistreze într-un rînd electronic.

Acest lucru se poate face chiar la Biroul de înmatriculare, la telefonul 123 sau pe site-ul atprts.info. În termen de o lună proprietarul mașinii va folosi un pașaport tehnic temporar și nu va putea călători în străinătate. Apoi va primi un pașaport tehnic permanent, iar automobilul său va putea participa pe deplin la traficul internațional.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.