Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 februarie 2019, 19:20 Muzica rock views 20086
Autoritățile transnistrene au negat implicarea în procesul de fraudare electorală în Moldova
24 februarie 2019, 19:20 Muzica rock views 20086

Autoritățile transnistrene au negat implicarea în procesul de fraudare electorală în Moldova

Autoritățile transnistrene nu au legătură cu posibilele cazuri de falsificare a alegerilor în Moldova, deoarece nu participă la acestea.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat corespondentului TASS de către vice-președintele Consiliului Suprem (parlamentul) al Republicii Moldovenești Nistrene nerecunoscute, Galina Antiufeeva.

Așa ea a comentat plîngerile înregistrate la CEC din partea opoziției moldoveneşti privind transportul organizat al alegătorilor transnistreni la secțiile de votare din Moldova, transmite Noi.md.

„Transnistria îşi are propriul parlament, nu participăm oficial la alegerile din Moldova vecină, nu am deschis secții de votare pe teritoriul nostru, dar avem cetățeni care au pașapoarte moldovenești și au dreptul de a alege parlamentul unei țări învecinate. Am dat dovadă de respect faţă de solicitarea conducerii moldoveneşti de a nu-i împiedica să participe la votare. În ceea ce privește acuzațiile de fraudă, venite din partea unor partide moldovenești, autoritățile transnistrene nu au nici o atribuţie la această situaţie", a spus Galina Antiufeeva.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Transnistria , falsificare , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
924 locuitori

Pociumbeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Druţa și Pociumbeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîșcani și la 202 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 924 de oameni. Satul Pociumbeni a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.