Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iunie 2015, 11:17 views 8834
Participantul show-ului „X Factor” a devenit primar în Republica Moldova
Foto: facebook.com
30 iunie 2015, 11:17 views 8834

Participantul show-ului „X Factor” a devenit primar în Republica Moldova

Participantul show-ului „X Factor" a devenit primar al satului Ulmu, r. Ialoveni. Este vorba despre Sergiu Braga, candidat al Partidului Național Liberal (PNL).

Interpretul a acumulat 54,04% din voturi.

Sergiu Braga are 26 de ani și este un biker înrăit. În toamna anului 2014, el a participat la show-ul muzical „X Factor". Deși a avut o prestație extraordinară, Sergiu Braga sau „uriașul", cum mai este numit în presă, a părăsit competiția în cea de-a treia gală. Participantul nu a acumulat numărul suficient de voturi din partea spectatorilor. Totodată, el a fost declarat și cel mai înalt concurent din istoria X Factor-ului.

Braga a participat în 2013 și la Moldova are talent.

Amintim că, localitatea Ulmu este unica din RM, unde alegerile din 14 iunie au fost declarate nevalabile pentru că rata participării la vot a fost mică. Prin urmare, la 28 iunie au avut loc alegeri repetate.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

interpret , primaria , alegeri , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1961
Populația:
19 locuitori

Teliţa Nouă este un sat din cadrul comunei Teliţa, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Teliţa Nouă a fost înființat în anul 1961.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.