21 march 2024, 16:30 Health views 20047
10 remedii pentru a face față durerilor de cap
21 march 2024, 16:30 Health views 20047

10 remedii pentru a face față durerilor de cap

Cel mai mult suferă de migrene şi dureri de cap femeile. Motivul probabil este ascuns în consumul de alcool, schimbările de vreme, stres, alimentație incorectă și lipsă de somn. Așa afirmă Dr. Brian Grosberg, profesor de neurologie la Institutul de Cercetare New York, citat de abcnews.com.

Cu toate acestea, există destule remedii nemedicamentoase disponibile pentru a face faţă migrenelor sau durerilor de cap şi ele sînt eficiente atît pentru femei cît şi bărbaţi.

1. Bea apă. Deshidratarea poate cauza dureri severe de cap.

2. Consumă băuturi care conţin cofeină. Cofeina este o soluţie controversată a problemei, deoarece aceasta poate în acelaşi timp spori durerile de cap, dar și să le atenueze.

3. Legați capul. Această metodă este practicată încă din antichitate, şi, în ciuda faptului că multe persoane observa într-adevăr o scădere de dureri de cap, nu este clar cum funcţionează.

4. Ricina. Entuziaștii susţin că ricina reduce inflamaţia şi acţionează prin reducerea fluxului de sînge în vasele de sînge.

5. Uleiul de mentă. Este necesar de a masa cu ulei de mentă locul unde simțim durere.  

6. Consumați ghimbir. În afara capacității de a elimina grețurile, el încă reduce în mod semnificativ și durerile de cap.

7. Magneziu. Este dovedit faptul că luînd magneziu în doze variind de la 400 la 600 mg pe zi pot fi eliminate sau reduse semnificativ durerile de cap și migrenele.

8. Vitamina B2. Luînd-o doza de 400 mg pe zi, puteţi de asemenea, scăpa de migrene.

9. Coenzima Q10. Este dovedit faptul că luînd 300 mg de coenzimă pe zi, puteţi cu uşurinţă scăpa de dureri de cap, singurul dezavantaj este preţul mare.

10. Comprese fierbinți sau reci. Acesta este un alt mod care nu este fundamentat ştiinţific, dar în multe cazuri, funcţionează în mod eficient.

Keywords:

vindecare , sanatate , sfat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
3200 locuitori

Lunga este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Lunga este este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga alcătuia 3200 de oameni în anul 2011. Satul Lunga a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.