24 march 2024, 11:30 Kaleidoscope views 21017
Află cînd femeia atinge apogeul frumuseții
24 march 2024, 11:30 Kaleidoscope views 21017

Află cînd femeia atinge apogeul frumuseții

Bărbații consideră că la 29 de ani femeia atinge apogeul frumuseții, conform cercetătorilor americani, scrie "The Telegraph".

Preferința domnilor pentru fetele extrem de tinere se pare că nu este decît un mit, dărîmat de cercetătorii americani. Un studiu realizat pe 2.000 de subiecți, arată că bărbații consideră că ”vîrful” frumuseții unei femeie este la vîrsta de 29 de ani, lucru cît se poate de măgulitor pentru doamne. Mai mult, reprezentanții sexului tare consideră că urmașele Evei ating apogeul seducției la 30 de ani.

Părerile doamnelor diferă puțin însă, acestea considerîndu-se cele mai sexy la 31 de ani, dar sînt de acord cu bărbații referitor la vîrsta seducției.

Același studiu indică faptul că, o dată cu înaintarea în timp, bărbații au mai multă încredere în ei cînd vine vorba de relațiile cu femeile - între 50 și 69 de ani, în schimb femeile cred că performanțele lor sînt optime între 18 și 29.

Keywords:

savanti , descoperire , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.