21 september 2022, 14:00 Humor views 3369
Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor
21 september 2022, 14:00 Humor views 3369

Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor

Comediantul moldovean, Ivan Liulenov a reușit să ridice scena în picioare la ediția cu numărul 4 din iUmor, sezonul 13.

Acesta a spart chiar și barierele și i-a făcut și o declarație de dragoste Deliei, iar momentul a fost unul aplaudat în picioare de către toată sala.

Ivan Liulenov e artist comediant și se ocupă cu stand-up comedy și iese ereu în fața spectatorilor cu un zîmbet larg pe buze care îl face unic în domeniu.

Te invităm să urmărești mai jos prestația moldoveanului.

Ivan Liulenov este originar din Republica Moldova, din satul Stoianovca. A locuit în Ucraina din 2017 și se afla la Kiev atunci cînd a început conflictul militar. Împreună cu încă câțiva comedianți a câștigat anterior de două ori „Liga Umorului” din Ucraina.

În cadrul concursului iUmor, Ivan Lulienov a primit trei voturi pozitive și unul singur - negativ, din partea lui Cheloo.

Source: noi.md

Keywords:

Romania , concurs , umor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1397 locuitori

Catranîc este un sat şi comună din raionul Făleşti. Catranîc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1397 de oameni. Satul Catranîc a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.