06 may 2023, 11:00 Nature and tourism views 2508
Experiența unui spaniol în Moldova. „Este o țară atît de frumoasă, plină de oameni primitori și mîncare bună”
06 may 2023, 11:00 Nature and tourism views 2508

Experiența unui spaniol în Moldova. „Este o țară atît de frumoasă, plină de oameni primitori și mîncare bună”

Pe grupul Travel to Moldova de pe Facebook, unde diferite persoane se împărtășesc cu impresiile și sugestiile referitoare la călătoriile prin Moldova, spaniolul Angel Carnero Moran și-a scris propria experiență pe care a avut-o în țara noastră. În continuare citiți cum a resimțit vizita în Moldova acest străin.

„Am fost în Moldova acum cîteva săptămîni pentru a-mi vizita unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei de acolo și nu știam nimic despre Moldova și la ce să mă aștept de la această țară, transmite diez.

Acum că mi-am terminat călătoria, pot spune că mi-aș fi dorit să fac această vizită mai devreme, pentru că m-a surprins cu adevărat. Moldova este o țară atît de frumoasă, plină de oameni primitori și drăguți și de mîncare bună.

M-am pierdut prin podgorii, prin restaurantele și monumentele din Chișinău și prin mîncarea bună, așa precum borșul și mămăliga.

Oamenii de aici îi tratează bine pe cei din străinătate, familia prietenului meu m-a tratat ca pe propriul lor fiu și toți moldovenii au fost atît de deschiși și drăguți cu mine cînd m-au cunoscut.

Este cu adevărat un loc nedescoperit pentru spaniolii ca mine, dar chiar m-a surprins în cel mai bun mod posibil și cu siguranță voi reveni. Îmi va fi dor de tine Moldova”, a menționat spaniolul în postarea sa.

Mai multe informații despre turism găsiți pe site-ul moldovenii.md

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.