Go to section: Culture
18 november 2021, 16:15 Culture views 2424
Soprana Valentina Naforniță, decorată de președinte cu „Ordinul Republicii”
18 november 2021, 16:15 Culture views 2424

Soprana Valentina Naforniță, decorată de președinte cu „Ordinul Republicii”

Președintele Maia Sandu i-a acordat „Ordinul Republicii” Valentinei Naforniță, celebra soprană care evoluează pe cele mai prestigioase scene ale lumii.

Distincția i-a fost oferită cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței.

"Prin performanța sa artistică, ea este o promotoare de valoare a imaginii Republicii Moldova în lume. Distincția pe care i-am înmînat-o astăzi, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării noastre, reprezintă un omagiu adus muncii și talentului doamnei Valentina Naforniță. Mulțumim pentru ceea ce faceți în fiecare zi!", se arată în mesajul Maiei Sandu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1694
Populația:
3389 locuitori

Tomai este un sat şi comună din raionul Leova. Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3389 de oameni. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1694.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.