Go to section: Cinema
06 november 2013, 13:05 Cinema views 9819
06 november 2013, 13:05 Cinema views 9819

Igor Cobileanski va participa la Festivalul de Film de la Karlovy Vary


Foto: interakt.md

Regizorul Igor Cobileanski a debutat și în lung metraj cu pelicula „La limita de jos a cerului". Filmul va fi prezentat, în premieră mondială, la cea de-a 48-a ediţie a Festivalului de Film de la Karlovy Vary din Cehia, transmite UNIMEDIA cu referință la hotnews.ro.

Rolurile principale sînt interpretate de Igor Babiac, Sergiu Voloc şi Ela Ionescu, iar filmările au fost realizate în R. Moldova. Premiera naţională a filmului va avea loc în toamna acestui an.

Scenariul lungmetrajului a fost scris de Corneliu Porumboiu și Igor Cobileanski.

Festivalul de la Karlovy Vary este unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Europa, si prezintă în fiecare an peste 200 de producţii din toată lumea, care se remarcă prin stiluri regizorale spectaculoase şi subiecte impresionante.

În acest an Igor Cobileanski a participat și în cadrul Festivalului de film de la Cannes, cu pelicula „Colecția de arome”.

Keywords:

Cehia , cinematograf , film , Festival

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
7546 locuitori

Truşeni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Truşeni şi Dumbrava. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7546 locuitori. Satul Trușeni a fost menționat documentar în anul 1545.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.