Go to section: Cinema
10 october 2013, 12:48 Cinema views 8598
10 october 2013, 12:48 Cinema views 8598

O moldoveancă de 14 ani va interpreta un rol în filmul lui Valeriu Jereghi


Foto: publika.md

Tînăra moldoveancă Vera Zadoinov a primit un rol important într-o peliculă turnată în Ucraina, relatează publika.md. Este vorba de o dramă istorică, la care vor participa actori din Ucraina, Belarus, Rusia, Letonia, România şi Canada. Filmul are denumirea provizorie "Marconi" şi este regizat de Valeriu Jereghi.

Pentru rolul său, adolescenta de 14 ani ia lecţii de hipism. Moldoveanca spune că nu a stat mult pe gînduri, atunci cînd i-a fost făcută propunerea de a participa la filmări.

Regizorul speră că pelicula va fi competitivă la nivel european. Drama istorică va avea durata de o oră şi 50 de minute. Filmările vor avea loc lîngă Kiev şi vor începe pe 19 octombrie şi se vor încheia în luna ianuarie 2014.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.