Go to section: Nature and tourism
25 august 2020, 16:05 Nature and tourism views 36886
25 august 2020, 16:05 Nature and tourism views 36886

Drumurile Moldovei. Partea a II-a (Foto)

Am continuat acest reportaj, în primul rînd, pentru că sîntem pasionaţi de călătoriile pe drumurile ţării noastre, din dorinţa de a vă ajuta să descoperiţi frumuseţea ei, dar şi în speranţa de a capta, atît atenţia noastră a tuturor moldovenilor, cît şi a viitorilor noştri oaspeţi.

Veţi găsi în acest reportaj fotografii ale locurilor cunoscute şi umblate, dar fotografiate din diferite perspective şi din asemenea locuri, unde majoritatea turiştilor ajung rar. Acest lucru se referă şi la un asemenea obiectiv - brand turistic precum este Orheiul Vechi, care este vizitat cu plăcere şi adesea, dar care este privit din unele şi aceleaşi unghiuri. Acest loc este, însă, atît de special, încît dacă schimbaţi perspectiva din care-l priviţi veţi avea în faţa ochilor un tablou cu totul unic, surprinzător. Sperăm că fotografiile prezentate, măcar parţial, vor confirma adevărul celor spuse mai sus.

În afară de drumurile din Sud, veţi regăsi aici şi drumuri din Nord - Briceni, Donduşeni, Şoldăneşti, centru - Teleneşti, Orhei, Ialoveni, precum şi drumuri, care se întind de-a lungul rîurilor Moldovei - Prut, Răut, Ichel, Lopatnic.

Nu ne rămîne, decît să Vă urăm călătorie plăcută pe drumurile ţării noastre şi să călătoriţi nu doar virtual, ci neapărat şi în realitate. Iar noi vom continua să adunăm impresii şi materiale pentru publicaţiile noastre viitoare. Cine ştie, poate vom publica şi cea de-a treia parte a aventurii noastre pe drumurile Moldovei.

Drumurile Moldovei. Partea a II-a - album foto

Drumurile Moldovei. Partea I - album foto

Keywords:

drum , turism , localitati , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1657
Populația:
658 locuitori

Condrița este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Condrița este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 658 de oameni. Satul Condrița a fost menționat documentar în anul 1657 cu denumirea Condrești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.