Go to section: Nature and tourism
05 july 2015, 12:15 Nature and tourism views 6560
Jurnaliștii olandezi au participat la turul informațional al R. Moldova
05 july 2015, 12:15 Nature and tourism views 6560

Jurnaliștii olandezi au participat la turul informațional al R. Moldova

În perioada 22 - 26 aprilie 2015 a fost organizat turul informațional al Republicii Moldova pentru jurnaliștii străini din mai multe țări. Din Olanda la turul informațional au participat expertul în relații publice și comunicare dna Lineke Eermans și jurnalista Lies Kombrink.

Scopul turului informațional a fost de a informa jurnaliștii din alte state despre oportunitățile oferite de către Republica Moldova turiștilor străini. În acest an, turul informațional a inclus vizitarea Vinăriilor Cricova, ChateauVartely, Poiana, Et Cetera, mănăstirilor Curchi, Căpriana, Noul Neamț, complexelor turistice Orheiul Vechi, Cetatea Tighina, precum și a orașului Tiraspol. Informația obținută de jurnaliști pe parcursul turului informațional va fi utilizată pentru mediatizarea în mass media din străinătate a oportunităților turistice oferite de Moldova.

Participarea jurnaliștilor olandezi la turul informațional al Republicii Moldova a fost posibilă datorită cooperării între Ambasada Republicii Moldova în Olanda și proiectul Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al USAID în Moldova.

Keywords:

turism , Moldova , dezvoltare , Olanda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
735 locuitori

Chioselia Rusă este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Chioselia Rusă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de municipiul Comrat și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 735 de locuitori. Satul Chioselia Rusă a fost menționat documentar în anul 1891.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.