Go to section: Nature and tourism
04 june 2020, 16:20 Nature and tourism views 2626
Mii de pungi de plastic „zboară” prin păduri (Foto)
04 june 2020, 16:20 Nature and tourism views 2626

Mii de pungi de plastic „zboară” prin păduri (Foto)

Natura se pare că are de suferit și pe timp de pandemie, cînd oamenii ar trebui să stea izolați ca să nu se expună riscului.

Cîteva imagini, ajunse pe adresa redacției Noi.md, surprind fîșia forestieră de lîngă localitatea Ulmu „sufocată” de pungi de plastic, care, la o simplă adiere a vîntului, se răspîndesc printre copacii abia „treziți” la viață.

Amintim că, pînă pe data de 15 mai, a fost declarată stare de urgență pe întreg teritoriul R. Moldova, în legătură cu răspîndirea virusului COVID-19.

Source: noi.md

Keywords:

paduri , deşeuri , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
78 locuitori

Ulmul Mic este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmul Mic alcătuia 78 de oameni în anul 2012. Satul Ulmul Mic a fost înființat la ănceputul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.